Snelle en veilige ongediertebestrijding

Vraag Een Offerte Aan
WAAROM ONGEDIERTEBESTRIJDING
ONGEDIERTEPREVENTIE
ONGEDIERTE-INDEX
REGELGEVING

Waarom ongediertebestrijding?

Ongediertebeheersing en -preventie is nodig om woning of bedrijf te beschermen tegen ongewenste indringers. Uw woning en/of bedrijf zijn plekken waar u veilig wilt kunnen wonen of werken en het is zeker geen plek waar ongedierte zich moet kunnen nestelen. Op sommige momenten gebeurt het toch dat ongedierte zoals bijvoorbeeld muizen, ratten en wespen uw woning binnendringen en ervoor kiezen om daar te blijven, waardoor ze ziektes kunnen verspreiden en een gevaar voor u en uw woning of bedrijf kunnen vormen. Zodra u last hebt van ongedierte is het daarom ook altijd verstandig om direct een specialist in te schakelen die op een snelle en veilige manier het ongedierteprobleem weet te verhelpen.

Ontstaan ongedierte

Ongedierte kan uw woning op veel meer manieren binnendringen als gedacht. Naast het feit dat ze natuurlijk gewoon door openstaande ramen en deuren uw woning of bedrijf kunnen betreden vinden ze vaak nog veel andere ingangen. De kleinste kieren en gaten (al vanaf 1 centimeter) zijn groot genoeg voor muizen, ratten en ander ongedierte om zonder problemen uw woning binnen te dringen. Een ongediertebestrijder zal dan ook altijd goed uw woning of bedrijf controleren op zogenaamde “entry-points” en deze waar nodig afdichten.

Grote groepen

Plaagdieren komen in het algemeen in groepen. Wanneer u één muis ziet, dan kunt u er zeker van zijn dat de rest van de groep ook uw woning of bedrijf heeft betrokken. Doordat er meerdere plaagdieren in uw huis zitten, is het lastiger om deze te bestrijden. Het enkel zetten van een muizenval is bijvoorbeeld niet voldoende. Bij bestrijding zal FMB Services altijd teruggaan tot de bron van het ongedierte en ervoor zorgen dat het probleem ook écht verholpen is.

Gevaren

Naast het feit dat ongedierte u mogelijk laat schrikken of geluidsoverlast veroorzaakt kunnen ze nog veel meer overlast, kosten en gevaar veroorzaken voor uw bedrijf of woning:

  1. Knaagdieren hebben de neiging om aan uw elektra-kabels te knagen zijn vaak een veroorzaker van kortsluiting en de daaropvolgende eventuele brand;
  2. Verschillende soorten ongedierte dragen besmettelijke ziektes bij zich die zij uitscheiden en verspreiden met hun urine en uitwerpselen. Hierdoor kunt u of uw klanten behoorlijk ziek worden;
  3. Wanneer ongedierte zoals ratten, muizen of wespen zich bedreigd voelen kunnen zij agressief worden en u of uw klanten aanvallen, bijten of steken. Naast dat deze zeer pijnlijk kunnen zijn, kunnen ze u ook erg ziek maken;
  4. Door aan verpakkingen van bijvoorbeeld voedingsproducten te knagen, en ook aan het product zelf, kan voedsel geïnfecteerd raken of bederven. Hierdoor zult u uw voedsel of uw voorraad moeten vernietigen, wat natuurlijk erg zonde is!

Bestrijden & Preventie

Voor een gezonde en veilige woon- of werkomgeving is het dus van enorm belang om verstandig en professioneel met ongedierte om te gaan. Doordat ze zich snel en in grote groepen in uw woning of bedrijf kunnen nestelen, is het zelf bestrijden van ongedierte een lastige en risicovolle klus. Het ongedierte laten zitten is ook geen optie, gezien de gevaren welke zij voor omgeving en gezondheid kunnen betekenen. Kies daarom voor een professionele bestrijder, die het probleem voor u oplost en er ook voor zorgt dat u in de toekomst geen ongedierte meer zult aantreffen.

ongediertebestrijding