Professionele dieptereiniging van sanitair

Vraag Een Offerte Aan
WAAROM DIEPTEREINIGING
DIEPTEREINIGING KEUKEN
DIEPTEREINIGING SANITAIR
REINIGEN VENTILATIEKANALEN

Dieptereiniging sanitair

Zoals recentelijk is uitgewezen door een nationaal toiletonderzoek, gepubliceerd in het vakblad Service Management, laat de hygiëne in openbare toiletten vaak te wensen over. Hier zou een dieptereiniging uitkomst bieden. Een dieptereiniging van uw sanitair door FMB Services brengt het visitekaartje van uw bedrijf weer in optimale staat!

Wat is een dieptereiniging sanitair?

Volgens het vakblad kunnen openbare toiletten in de gezondheidszorg wel een extra schoonmaakbeurt gebruiken. Maar ook bij tankstations, productieruimten van bedrijven en horecagelegenheden is een sanitaire dieptereiniging op zijn plaats.

In tegenstelling tot de dagelijkse schoonmaak, worden er bij een dieptereiniging waar mogelijk onderdelen gedemonteerd om zo op plaatsen te reinigen die onder normale omstandigheden niet worden gereinigd.

Wastafels, afvoeren, kranen, spoelreservoirs, toiletten, toiletzittingen, urinoirs ect. worden geheel of gedeeltelijk gedemonteerd om deze zo te ontdoen van fecale residu’s, urinesteen, roest, vet en kalkaanslag.

dieptereiniging sanitair

Voordelen van een dieptereiniging sanitair

  • Geen vuile lekstrepen (kalk) in en op uw sanitair.
  • Optimale werking van de sanitaire onderdelen en componenten.
  • De kans op een verstopte leiding wordt hiermee gereduceerd.
  • Kleine mankementen worden tijdens deze reinigingswerkzaamheden verholpen.

Uw sanitair wordt gereinigd met reinigingsproducten die aan de Europese regelgeving voldoen, de eventueel te vervangen onderdelen worden met kwalitatieve hoogwaardige materialen vervangen.

Onze medewerkers die deze reiniging uitvoeren zijn vakbekame specialisten op hygiënisch en op technisch gebied, alleen op deze manier kunnen wij een optimale reiniging waarborgen, tevens zijn deze employees in het bezit van een V.C.A certificaat, de norm voor veilig werken.

Kort samengevat:

Het specialistisch reinigen van uw sanitair is investeren in hygiëne en technisch onderhoud.

dieptereiniging sanitair