Snelle en veilige ongediertebestrijding

Vraag Een Offerte Aan
WAAROM ONGEDIERTEBESTRIJDING
ONGEDIERTEPREVENTIE
ONGEDIERTE-INDEX
REGELGEVING

Ongediertebestrijding

Of het nu gaat om een vleesverwerkend bedrijf, een bakkerij, een (groot) keuken, winkel, verzorgingscentra, kantoorpanden, gemeentelijke gebouwen, particulieren etc. ongedierte is ongewenst, daarom legt FMB de nadruk op preventie. Natuurlijk kunnen wij ook effectief en efficiënt het ongedierte bestrijden.

Werkwijze

Onze medewerkers hebben deelgenomen aan de opleiding bestrijdingstechnicus, doordat deze opleiding en het examen met goed gevolg is afgerond is het diploma Vakbekwaam Bestrijdingstechnicus verkregen, de examens hiervoor zijn afgenomen door het E.V.M (Exameninstituut Volksgezondheid en Milieu)

De E.V.M is de officiële Nederlandse instantie die bevoegd is vakbekwaamheidsdiploma’s uit te reiken aan bestrijdingstechnici die voldoende kennis en kunde bezitten, hiermee voldoen onze medewerkers aan de eisen die door het Ministerie van V.R.O.M zijn vastgesteld.

Alleen medewerkers die in het bezit zijn van het vakbekwaamheidsdiploma bestrijdingstechnicus mogen bedrijfsmatig plaagdierbestrijding uitvoeren.

Onze plaagdierbeheersing/bestrijding voldoet aan de normen zoals omschreven in de HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points), BRC (Britisch Retail Consortium), AIB (American Institute of Baking) hiermee voldoen wij aan de criteria zoals omschreven is voor de voedingsmiddelenindustrie.

De regelgeving voor plaagdierbeheersing is de laatste jaren op een aantal fronten behoorlijk veranderd, de regels zijn aangescherpt alsook de controle op naleving hiervan. Ook is de eigenaar in hoofdzaak zelf verantwoordelijk geworden voor een deugdelijk beheersingsplan binnen de werkomgeving, uiteraard voldoet het plan van aanpak van FMB aan deze voorschriften.

Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

ongediertebestrijding

Onze Keurmerken

Alle werkzaamheden omtrent ongediertebeheersing en bestrijding die wij uitvoeren worden uitgevoerd conform de geldende wetgeving én onderstaande keurmerken. Zo weet u zeker dat u altijd door een specialist geholpen wordt.