Doorvoerafdichting volgens de laatste normen

Vraag Een Offerte Aan
BRANDVERTRAGING
DOORVOERAFDICHTING
KEURING BLUSAPPARATUUR

Waarom brandwerend afdichten?

Bij het brandwerend afdichten van gaten en sleuven in de diverse ruimten voorkomen we dat brand, rook of gassen zich snel verder verspreiden naar andere afdelingen. Vaak zie je bij kabeldoorvoeren, oversized uitsparingen ten behoeve van toevoerleidingen etc. in de wanden of plafonds te grote openingen waardoor er een extra gevaar bij brand kan ontstaan.

Werkzaamheden

Wij kunnen deze openingen voor u afdichten met speciale kit, pasta, coating en overige afdichtingsmaterialen, alle materialen welke wij gebruiken voor het afdichten voldoen aan de gewenste normeringen in het bouwbesluit t.b.v. brandveiligheid. Bijkomend voordeel is dat muizen en ander ongedierte ook minder mogelijkheden hebben zich via deze openingen te verspreiden waardoor er brand door knaagschade kan worden voorkomen.

Het plaatsen van brandkleppen in ventilatiekanalen behoort ook tot de mogelijkheden, wanneer er tijdens een brand een bepaalde temperatuur wordt bereikt dan sluiten deze keerkleppen het ventilatiekanaal af waardoor een snelle verspreiding van brand en rook wordt tegengegaan.

Voordelen

De voordelen van het afdichten:

·         Brand en rook verspreiding tegen gaan

·         Voorkomt snelle verspreiding van gassen

·         Gevolgschade bij kleine branden beperken

·         Minder kans op ongedierte

·         Plaatsing door ervaren en gekwalificeerde specialisten

Inventarisatie

Onze brandveiligheidsspecialist komt graag bij u op locatie om een gedegen inventarisatie uit te voeren, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op.

Brandwerend afdichten, extra veiligheid in brandvertraging!

brandpreventie-door-fmb-services

Onze Keurmerken

Alle brandpreventie en brandvertragende maatregelen die wij uitvoeren worden uitgevoerd conform de geldende wetgeving én onderstaande keurmerken. Zo weet u zeker dat uw brandpreventie altijd door een specialist wordt uitgevoerd.