Hebt u een Project waarbij u van onze expertise gebruik wilt maken?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wij zijn FMB Services

FMB Services is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van hygiënische diensten, onze doelstelling hierbij is een professionele en betaalbare dienst te leveren.

Door onze ruime ervaring op gebied van specialistische (diepte) reiniging in de (groot) keuken en sanitaire ruimten kunnen wij altijd een optimale service aanbieden dat aansluit bij uw persoonlijk wensen waarbij wij uiteraard streven naar de ideale kwaliteit/prijs verhouding.

De uitvoering van deze werkzaamheden zullen altijd door onze employees en/of onder toezicht van onze employees staan die voldoende kennis en kunde bezitten op het gebied van specialistische reiniging en/of het plaatsen van technische artikelen.

Onze werkzaamheden voldoen aan de normen zoals die omschreven zijn in de HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points), hiermee voldoen wij aan de criteria zoals omschreven is in de

hygiëne code voor de contractcatering en de voedingsmiddelenindustrie. Ook zijn onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) is de norm voor veilig werken, omdat wij veelal werken op terreinen van derden worden wij tot (onder) aannemer beschouwd, tevens voldoen wij hiermee aan de verplichtingen uit de ARBOwetgeving en verhogen wij hiermee het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers.

Dit Maakt FMB Tot Een Betrouwbare Partner

Een goede samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, dat snappen we. Daarom is onze dienstverlening altijd gebaseerd op de hieronder genoemde vier principes. Niet voor niets kiezen onze klanten dan ook voor FMB Services.

Onze Medewerkers Aan Het Woord

Ik kom vaak tegen dat het risico op een brand wordt onderschat. Gelukkig kan ik onze klanten helpen door ze een duidelijk advies te geven en voer ik met veel plezier alle preventieve werkzaamheden uit.

RON • SPECIALIST BRANDPREVENTIE

Het mooiste compliment wat wij in ons werk kunnen krijgen, is wanneer een keuken of toiletgroep weer als nieuw is. Doordat we bij een dieptereiniging alle objecten demonteren en reinigen, is alles weer hygiënisch.

EDDY • SPECIALIST DIEPTEREINIGING

Plaagdieren zorgen bij onze klanten vaak voor veel overlast. Door goed met de klant mee te denken en vakkundig te werk te gaan lossen wij het probleem vaak snel en goed voor ze op. Bij ons hebben plaagdieren geen kans!

FRANS • SPECIALIST ONGEDIERTEBESTRIJDING

Wij Werken Met Keurmerken

Bij FMB Services is kwaliteit onze prioriteit. Om u als klant altijd het beste van het beste te kunnen bieden, hebben we ons aan onderstaande keurmerken verbonden.

Neem Contact Op

Hebt u vragen over onze dienstverlening of over ons bedrijf? Met het formulier hieronder kunt u snel en gemakkelijk contact met ons opnemen.

NAAM *
BEDRIJFSNAAM
EMAIL ADRES *
TELEFOON
ONDERWERP
PLAATS *

HOE KUNNEN WE U HELPEN?