Hebt u een Project waarbij u van onze expertise gebruik wilt maken?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wij zijn FMB Services

FMB Services is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van hygiënische diensten, onze doelstelling hierbij is een professionele en betaalbare dienst te leveren.

Door onze ruime ervaring op gebied van specialistische (diepte) reiniging in de (groot) keuken en sanitaire ruimten kunnen wij altijd een optimale service aanbieden dat aansluit bij uw persoonlijk wensen waarbij wij uiteraard streven naar de ideale kwaliteit/prijs verhouding.

De uitvoering van deze werkzaamheden zullen altijd door onze employees en/of onder toezicht van onze employees staan die voldoende kennis en kunde bezitten op het gebied van specialistische reiniging en/of het plaatsen van technische artikelen.

Onze werkzaamheden voldoen aan de normen zoals die omschreven zijn in de HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points), hiermee voldoen wij aan de criteria zoals omschreven is in de

hygiëne code voor de contractcatering en de voedingsmiddelenindustrie. Ook zijn onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) is de norm voor veilig werken, omdat wij veelal werken op terreinen van derden worden wij tot (onder) aannemer beschouwd, tevens voldoen wij hiermee aan de verplichtingen uit de ARBOwetgeving en verhogen wij hiermee het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers.

Dit Maakt FMB Tot Een Betrouwbare Partner

Een goede samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, dat snappen we. Daarom is onze dienstverlening altijd gebaseerd op de hieronder genoemde vier principes. Niet voor niets kiezen onze klanten dan ook voor FMB Services.