Efficiënte en effectieve ongediertepreventie

Vraag Een Offerte Aan
WAAROM ONGEDIERTEBESTRIJDING
ONGEDIERTEPREVENTIE
ONGEDIERTE-INDEX
REGELGEVING

Ongediertepreventie

Of het nu gaat om een vleesverwerkend bedrijf, een bakkerij, een (groot) keuken, winkel, verzorgingscentra, kantoorpanden, gemeentelijke gebouwen, particulieren etc. ongedierte is ongewenst, daarom legt FMB de nadruk op preventie.

Integrated Pest Management & duurzaam ondernemen

Met een combinatie van goede hygiëne en een juist beheersingsplan kunnen wij het ongedierte veelal buiten de deur houden.  Wij streven naar een optimale wering waardoor het gebruik van giftig lokaas tot een minimum beperkt zal worden.

Al sinds jaar en dag werken wij volgens het huidige Integrated Pest Management (IPM) principe, omdat plaagdierpreventie (wering) een prioriteit in onze werkwijze heeft ingenomen stimuleren wij het gebruik van milleuvriendelijke duurzame producten. Deze werkwijze vertaald zich in het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), nadenken over de leefomgeving, het milleu en de eventuele gevolgen voor de mensheid.

Wij bieden u de mogelijkheid om middels het online logboek vanaf elke willekeurige plaats via het internet in te loggen en inzicht te krijgen in de uitgevoerde werkzaamheden op uw bedrijfslocatie.

FMB Services kan ieder bedrijf voorzien van een ongediertebeheersingsplan, tevens zijn wij gespecialiseerd in het bestrijden van houtworm en boktor.

Tenslotte streven wij altijd naar een perfecte kwaliteit/prijs verhouding, waarin de criteria van de vereiste hygiëne norm natuurlijk als uitgangspunten dienen.

FMB Services: Kwaliteitsdienstverlening voor ieder bedrijf 

ongediertepreventie

Onze Keurmerken

Alle werkzaamheden omtrent ongediertebeheersing en bestrijding die wij uitvoeren worden uitgevoerd conform de geldende wetgeving én onderstaande keurmerken. Zo weet u zeker dat u altijd door een specialist geholpen wordt.