Steengoede en heldere glasbewassing

Vraag Een Offerte Aan
VLOERONDERHOUD
GLASBEWASSING
GEVELREINIGING
SANITAIR ARTIKELEN

Glasbewassing

Glasbewassing, het reinigen van de ramen, dat kunnen we zelf wel. Dat denken veel bedrijven maar is het werkelijk zo eenvoudig of is het beter om de specialist in het ramen wassen te bellen?

Waarom de ramen specialist bellen?

Onze glazenwassers zijn professionele specialisten, ze reinigen immers van hoog tot laag en alle soorten gebouwen.

Ze zijn geschoold op gebied van ramen-wassen en gevel-reinigen waarbij wij de werkzaamheden uitvoeren conform arbo regelgeving, ook zijn wij in staat door middel van een telescoopsysteem met gedemineraliseerd osmose water tot grote hoogte te reinigen, en ja…natuurlijk reinigen wij de kozijnen standaard mee.

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Onze medewerkers die deze reiniging uitvoeren zijn op hygiënisch en technisch gebied vakbekwame specialisten, alleen op deze manier kunnen wij een optimale reiniging waarborgen, de glasbewassing specialisten zijn allen in het bezit van een hoogwerker certificaat en tevens in het bezit van een V.C.Acertificaat, de norm voor veilig werken.

Bent u op zoek naar een goede en voordelige glazenwasser neem dan contact met ons op, wij bieden altijd een vrijblijvende prijsopgave, zonder verplichtingen.

Ook voor particulieren, sterker nog …. wij bieden korting bij meerdere woningen in 1 straat!

Het reinigen van de ramen is een specialistische klus op zich, laat het daarom aan de specialist over!

glasbewassing

Onze Keurmerken

Alle glasbewassing wordt uitgevoerd conform de geldende wetgeving én onderstaande keurmerken. Zo weet u zeker dat uw glasbewassing altijd door een specialist wordt uitgevoerd.