Steengoede en heldere gevelreiniging

Vraag Een Offerte Aan
VLOERONDERHOUD
GLASBEWASSING
GEVELREINIGING
SANITAIR ARTIKELEN

Gevelreiniging

Een schone en goed onderhouden gevel van uw woning of gebouw zorgt voor een professionele en betrouwbare uitstraling. Bij FMB Services bent u gelukkig aan het juiste adres voor een professionele en volgens de hoogste standaarden uitgevoerde gevelreiniging.

Goed advies en een goede planning

Voordat we de gevel gaan reinigen maken we altijd eerst een duidelijke inventarisatie en planning. Zo is voor iedereen duidelijke welke werkzaamheden wanneer zullen worden uitgevoerd. Hebt u bijvoorbeeld liever dat wij de gevelreiniging buiten kantooruren uitvoeren? Geen probleem. Ook nemen wij in ons advies altijd de veiligheid van uw pand en omgeving in ogenschouw.

Uitgebreide gevelreiniging

Wanneer u een gevelreiniging door FMB Services laat uitvoeren dan kunt u er zeker van zijn dat uw gevel altijd grondig gereinigd wordt, zonder dat uw gevel en de materialen hier schade van zullen ondervinden. Vanzelfsprekend geven wij algen en mos, die zich in uw voegen willen nestelen, geen kans!  Door onze vakkundige aanpak kunt u er zeker van zijn dat uw gevel er na afloop weer netjes bij staat.

Periodiek onderhoud

Een periodieke reiniging van de gevel zorgt ervoor dat de gevel altijd in een goede staat verkeerd. Wilt u graag een onderhoudsplan met de daarbij behorende periodieke reiniging laten opstellen en uitvoeren? Ook dan bent u bij FMB Services aan het juiste adres. Onze specialist stelt een onderhoudsplan op wat aan al uw wensen voldoet en vervolgens maken we duidelijke afspraken over het uit te voeren onderhoud. Zo staat u nooit voor verrassingen!

Kortom, bent u op zoek naar dé vakkundige gevelspecialist? Neem dan contact met ons op via het formulier hieronder.

Onze Keurmerken

Alle glasbewassing wordt uitgevoerd conform de geldende wetgeving én onderstaande keurmerken. Zo weet u zeker dat uw glasbewassing altijd door een specialist wordt uitgevoerd.