Brandpreventie waar je op kan vertrouwen

Vraag Een Offerte Aan
BRANDVERTRAGING
DOORVOERAFDICHTING
KEURING BLUSAPPARATUUR

Brandpreventie & Brandvertraging

Brandveiligheid binnenshuis en met name bij horecabedrijven is een onderwerp waaraan de laatste tijd veel aandacht is besteed. FMB Services kan u ondersteunen in het brandvertragend impregneren van materialen waardoor het brandproces vertraagd wordt.

Waarom brandvertraging

Brandvertragend impregneren zorgt ervoor dat licht ontvlambare stoffen moeilijk vlam kunnen vatten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Gordijnen, stoffering en decoratiematerialen (Nieuwjaarsbrand Volendam). Wij kunnen zorgdragen voor een professioneel plan van aanpak m.b.t. het brandvertragend maken van uw materialen.

brandpreventie-door-fmb-services

Wettelijke bepalingen en kwaliteit bij brandpreventie

Indien uw aanwezige brandbare materialen door onze gespecialiseerde servicemedewerkers wordt behandeld staan wij garant dat deze zijn geimpregneerd volgens de wettelijke voorschriften. De producten die wij hiervoor gebruiken voldoen aan de NEN ISO 6941 / 6065 norm.

Na de brandvertragende behandeling ontvangt u een bewijs van uitvoering / certificaat.

Toepassingen

FMB Services kan u helpen bij uw brandpreventie. Wij zijn onder andere dé specialist in het brandvertragend impregneren van:

  • Gordijnen
  • Vitrage
  • Kunststoffen decoratie materialen
  • Kerstversieringen

Werkwijze

Wij streven ernaar om het brandvertragend maken van materialen op uw locatie plaats te laten vinden. Om dit te realiseren ontvangen bij voorkeur een staal van de stoffen die brandvertragend behandeld moeten worden. Aan de hand hiervan kunnen wij vaststellen welke materialen en middelen gebruikt dienen te worden en of er eventuele ‘bijwerkingen’ zijn voor de te behandelen stofsoorten.

brandpreventie

Onze Keurmerken

Alle brandpreventie en brandvertragende maatregelen die wij uitvoeren worden uitgevoerd conform de geldende wetgeving én onderstaande keurmerken. Zo weet u zeker dat uw brandpreventie altijd door een specialist wordt uitgevoerd.