Professionele dieptereiniging: optimaal behoud en maximale hygiëne

Vraag Een Offerte Aan
WAAROM DIEPTEREINIGING
DIEPTEREINIGING KEUKEN
DIEPTEREINIGING SANITAIR
REINIGEN VENTILATIEKANALEN

Waarom Dieptereiniging?

Wellicht staat professionele dieptereiniging niet hoog op uw prioriteitenlijst, hoewel dit toch erg verstandig is. Waarom? Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Vooral wanneer u professioneel afhankelijk bent van uw keukenapparatuur, sanitaire voorzieningen en ventilatiekanalen. U kunt hier eenvoudigweg geen enkel risico in nemen. FMB Services is specialist in professionele dieptereiniging en is u graag van dienst bij iedere reinigingsklus. Of het nu een groot project of een kleinschalige reiniging betreft, wij staan u met raad en daad terzijde. Hiervoor zijn wij volledig gecertificeerd en daarmee voldoen wij aan de strengste normeringen. Zo bent u verzekerd van optimaal behoud en maximale hygiëne.

Wat mag u van ons verwachten?

Een eerlijk advies dat gebaseerd is op jarenlange ervaring en expertise. Wij weten als geen ander hoe waardevol bedrijfsapparatuur en (sanitaire) bedrijfsvoorzieningen kunnen zijn. Hiermee bedoelen we niet alleen de financiële waarde maar zeker ook de waarde die verbonden is aan het bestaansrecht van uw bedrijf. Laten we als voorbeeld een restaurant nemen. Als restauranthouder bent u grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van uw keukenapparatuur. Naast een gedegen onderhoud van de apparatuur zelf, is ook optimale hygiëne belangrijk. Hoe vaak berichten de media bijvoorbeeld niet over bedrijven die gedwongen moeten sluiten na een hygiëneonderzoek? Ongeacht het bedrijf waarin u actief bent, behoedt FMB Services u hier gegarandeerd voor met professionele dieptereiniging.

Waarom dieptereiniging laten uitvoeren?

Dieptereiniging in de praktijk

FMB Services categoriseert de professionele dieptereiniging in drie service-onderdelen: keuken, sanitair en ventilatiekanalen. Bij de dieptereiniging van de keuken werken wij volgens de strenge HACCP regelgeving. Na een gedetailleerd advies demonteren wij loszittende apparatuur en componenten. Tijdens de reiniging worden zware vervuilingen op de meest moeilijk bereikbare plaatsen vakkundig verwijderd. Hetzelfde proces kunt u bij een sanitaire dieptereiniging verwachten. Niets blijft hierbij onbehandeld door ons. Alle onderdelen van bijvoorbeeld toiletgroepen en afvoersystemen worden vakkundig gereinigd en ontdaan van roest, vet, kalkaanslag en urinesteen.

Dieptereiniging ventilatiekanalen

Ze worden vaak vergeten en toch maken ze voor de optimale omgevingssfeer net het verschil: ventilatiekanalen. Bij slecht functionerende ventilatiesystemen kunnen de gevolgen voor de gezondheid vrij ernstig zijn. Denk hierbij aan lichamelijke klachten en concentratieproblemen. Dit alles tezamen heeft een bijzonder nadelig effect op de productiviteit van uw medewerkers en u, laat staan op het welzijn van uw gasten. De oorzaak? Meestal zijn dit stofdelen, virussen en bacteriën op onbereikbare plaatsen, zoals in de ventilatiekanalen. Gelukkig weet FMB Services door middel van een uitgekiend systeem het complete ventilatiesysteem te bereiken. Bovendien werken we hierbij op milieuvriendelijke basis.

Voordelen van vakkundige dieptereiniging

Samengevat weet de dieptereiniging van FMB Services u voor heel veel ellende te behoeden. Een beter preventief onderhoud van uw apparatuur en voorzieningen is er niet. Zo verbetert u de kwaliteit van uw apparatuur, wat bovendien resulteert in een lagere energierekening. Bij de sanitaire reiniging bent u verzekerd van de meest optimale hygiëne en behoort hardnekkige kalkaanslag tot de verleden tijd. Ook weet u met onze reinigingsservice verstoppingsproblematiek van het leidingwerk te voorkomen. Ten slotte is onze dieptereiniging van ventilatiekanalen erop gericht u een supergezond klimaat te bieden waar zowel uw gasten als uw medewerkers graag verblijven.