Dé specialist in het reinigen en onderhouden van ventilatiekanalen

Vraag Een Offerte Aan
WAAROM DIEPTEREINIGING
DIEPTEREINIGING KEUKEN
DIEPTEREINIGING SANITAIR
REINIGEN VENTILATIEKANALEN

Reinigen ventilatiekanalen

Een goed klimaat zorgt voor betere prestaties!

Waarom ventilatiekanalen reinigen?

Het goed functioneren van ventilatiesystemen is van groot belang voor uw welzijn. Lichamelijke klachten en concentratieproblemen zijn geen zeldzaamheid bij slecht onderhouden systemen. Bovendien verslechteren ze ook de productiviteit en omgevingssfeer.

Slechte ventilatie is meestal de oorzaak van vochtproblemen, die leiden tot schimmelvorming en vuile lucht. Stofdeeltjes, virussen en bacteriën zijn vaak de onzichtbare boosdoeners.

FMB Services reinigt ventilatiesystemen met behulp van een uitgekiend systeem op milieuvriendelijke basis. Vuile lucht wordt door FMB Services in speciale filterunit opgevangen en gefilterd.

Een schone en milieuvriendelijke techniek die – mits periodiek herhaalt – zorgt voor een goed functionerende ventilatiesysteem. En daarmee voor een schone, frisse en bovenal gezonde woon- en werkomgeving. FMB Services reinigt in utiliteitsbouw, woningbouw, bedrijfshallen, horeca en verzorgingsinstellingen

reinigen-ventilatiekanalen

Onderhoud

Het is van groot belang dat na de eerste keer reinigen uw ventilatiesysteem in goede staat blijft. Periodiek onderhoud voorkomt klachten in de toekomst, zowel bij u thuis als op de werkvloer. Door middel van het afsluiten van een onderhoudscontract heeft u geen omkijken meer naar het goed functioneren van uw ventilatiesysteem!

Uitvoering

De reinigingsspecialisten die de uitvoering (reiniging) van luchtbehandelingsystemen verzorgen zijn allen vakbekwame installateurs en in die hoedanigheid ook in het bezit van voldoende kennis om aan de eisen van de hedendaagse regelgeving te voldoen. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat kennis over de technische staat een welkome aanvulling is om de hygiene te kunnen waarborgen.

Primair is onze doelstelling uw organisatie een gezond klimaat te bieden tevens kunnen wij, door onze installatiekennis, uw luchtbehandelingsysteem waar nodig technisch onderhouden.

Onze dienstverlening is van toepassing op onder andere afzuiginstallaties van keukens in horecagelegenheden (Vetkanalen), kantoorpanden, verpleeg en bejaardenhuizen, gezondheidsgebouwen etc.

Onze Keurmerken

Alle werkzaamheden omtrent het reinigen en onderhouden van ventilatiekanalen worden uitgevoerd conform de geldende wetgeving én onderstaande keurmerken. Zo weet u zeker d