Dieptereiniging van professionele keukens

Vraag Een Offerte Aan
WAAROM DIEPTEREINIGING
DIEPTEREINIGING KEUKEN
DIEPTEREINIGING SANITAIR
REINIGEN VENTILATIEKANALEN

Dieptereiniging Keuken

Op de vraag hoe schoon uw keuken is weten de meeste bedrijven te antwoorden: daar heb ik toch de catering voor! Zij regelen dat onze professionele keuken hygiënisch en goed onderhouden is.

Maar klopt dit wel?

Enerzijds is dit juist omdat de meeste mensen alleen naar het oppervlakkige gedeelte kijken, en deze ziet er met de huidige regelgeving (HACCP) er in de meeste gevallen wel redelijk acceptabel uit. Op de oppervlakte is alles dus akkoord, maar hoe ziet uw keuken eruit onder het oppervlak?

dieptereiniging-keuken

Werkwijze

Bij een keukenreiniging (Dieptereiniging) zoals wij die adviseren worden waar mogelijk apparatuur en losse componenten gedemonteerd zodat zware vervuilingen zoals kool-, vet-, stof- en kalkaanslag op de moeilijk bereikbare plaatsen verwijderd kunnen worden.

Op deze manier verlengt u de levensduur van uw apparatuur en waarborgt u de hygiëne in uw keuken.

Een aantal van dit soort plaatsen zijn o.a: Koolaanslag op de frituurelementen, koolaanslag op de bakplaat, stof en vetaanslag in de afzuigkap en vervuilingen rondom de vaatwasser, deurrubbers en motorruimten van koel en vrieskasten ect.

De voordelen van een dieptereiniging van uw keuken:

  • Betere werking van de apparatuur, daardoor een lager energieverbruik.
  • Hierdoor geen koolaanslag dat kankerverwekkende stoffen kan bevatten.
  • Bacteriën, schimmels en virussen hebben in een “vuile” keuken een goede kans om gevaarlijke ziekten over te brengen of kunnen zelfs leiden tot voedselvergiftiging.
  • Waar nodig worden kitnaden verwijderd en opnieuw weer aangebracht.

Met deze reiniging voldoet u aan de in de H.A.C.C.P regelgeving voorgeschreven verplichting tot het grondig periodiek reinigen van uw keuken.
Uw keuken wordt gereinigd met reinigingsproducten die aan de Europese regelgeving voldoen (Denk daarbij aan b.v de biologische afbreekbaarheid en de M.A.C waarde).

Onze medewerkers die deze reiniging uitvoeren zijn op hygiënisch en technisch gebied vakbekwame specialisten, alleen op deze manier kunnen wij een optimale reiniging waarborgen, tevens zijn deze medewerkers in het bezit van een V.C.A certificaat, de norm voor veilig werken.

Kort samengevat:

Het specialistisch reinigen van uw keuken is investeren in de levensduur van uw apparatuur en in de gezondheid van uw personeel.

dieptereiniging-keuken